Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Zorg en welzijn onder één dak

Logo Gemeente MontfoortDe college van B en W van Montfoort heeft in de collegevergadering van 25 september 2017 ingestemd met het aangaan van de intentieovereenkomst voor de verhuur van een deel van...

het stadskantoor. Met de verhuur aan SWOM, GGD regio Utrecht, Jeugdteam Montfoort, Vluchtelingenwerk en Careyn, vindt vanaf 2018 een groot deel van de publieke dienstverlening plaats onder één dak.

De gemeente heeft de afgelopen periode gezocht naar huurders voor de leegstaande delen van het stadskantoor. Met de komst van de vijf organisaties kan de onderlinge samenwerking worden geoptimaliseerd en de samenhang naar de inwoners worden vergroot.

Om ervoor te zorgen dat de organisaties ruimte kunnen huren in het stadskantoor is een plan uitgewerkt om de begane grond van het gebouw aan te passen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties