Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Motie van Sterk Woerden tegen verhoging sporten

Logo STERK WoerdenDe fractie van STERK Woerden dient een motie in waarin zij het college verzoekt de kosten voor de sportverenigingen niet te verhogen. De onrust die de nieuwe tarieven vorige week teweeg...

brachten, wil STERK Woerden direct de wereld uit hebben. Wout den Boer van De fractie zegt dat de verenigingen de laatste jaren al veel meer betalen en zelf doen. Het kan niet zo zijn dat verenigingen hierdoor moeten verdwijnen of hun tarieven drastisch moeten verhogen.

STERK Woerden is vroeg met het indienen van de motie zodat het college de tijd heeft de kosten te berekenen en te kijken op welke manier deze verwerkt kunnen worden in de begroting voor 2019. Volgens de verwachting zal de gemeenteraad in maart 2018 de daadwerkelijke berekeningen onder ogen krijgen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties