Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Petitie voor extra collega AxionContinu

Logo FNV3FNV Zorg&Welzijn en actievoerders van zorgcentrum AxionContinu in Lopik lanceren een petitie voor een extra collega in de nachtdienst. De medewerkers slapen sinds vrijdagnacht...

in tenten voor de deur van zorglocatie De Schutse in Lopik om hun collega in de nachtdienst niet langer alleen te laten. Marry Langerak, zorgmedewerker bij De Schutse is blij met de hartverwarmende reacties van omwonenden en uit de politiek. De directie van AxionContinu, blijft doof voor de bezwaren van de medewerkers.

Bernard Koekoek, bestuurder bij FNV Zorg&Welzijn hoopt dat veel mensen de petitie tekenen om zo een statement richting de directie te maken. De zorgmedewerkers blijven hier net zo lang staan tot hun eis is ingewilligd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties