Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Handhaving in blauwe zone

Logo ParkeerwachterVanaf volgende week gaat de gemeente De Ronde Venen in samenwerking met politie en Buitengewone Opsporingsambtenaren (BOA's) weer intensiever handhaven op foutparkeren...

in de blauwe zone. Hiermee wil de gemeente een duidelijk signaal afgeven dat het parkeren tijdens winkeltijden primair voor bezoekers is bedoeld en niet voor andere doelgroepen, zoals personeel en bewoners zonder parkeerontheffing.

Met ondernemers in het centrum van Mijdrecht is gesproken over de gezamenlijke inspanningsverplichting en mogelijke acties van gemeente en ondernemers om parkeerplaatsen in het centrum beschikbaar te houden voor bezoekers aan het centrum. Werkgevers in het centrum, inclusief de gemeente, hebben met medewerkers besproken dat het centrum bedoeld is voor kortparkeren. Voor langparkeren is de parkeerplaats langs de Rondweg de aangewezen plek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties