Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Duik in de Dag van Ons Water

Logo Week van ons waterEen groot deel van ons land ligt onder de zeespiegel. Meer dan de helft van de Nederlanders woont in een gebied dat kan overstromen. Ook in de gemeente Woerden kan het water hoog...

komen te staan. Op woensdag 18 oktober start de najaarseditie van de landelijke Week van Ons Water.

Op zaterdag 21 oktober a.s. haakt de gemeente Woerden aan met De Dag van Ons Water. Zij werkt daarin samen met het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en de VeiligheidsRegio Utrecht (VRU). De dag staat in het teken van twee onderwerpen: wateroverlast en waterveiligheid. Inwoners kunnen op de Streekmarkt in Woerden in gesprek gaan met medewerkers van het waterschap, de veiligheidsregio en de gemeente. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten.

Ook de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Woerden zet op die dag haar deuren open voor publiek. Ook kunnen inwoners meedoen aan een selfie-actie. Meer informatie hierover is te vinden op www.overstroomik.nl.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties