Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Mijdrecht op bewegwijzering van A2

Logo Bord VinkeveenSinds eind vorige week staat Mijdrecht op de bewegwijzeringborden van de A2. In het recente verleden waren alleen Vinkeveen en Hilversum aangegeven bij afrit 4, beter bekend als afrit Vinkeveen.

Het gaat om de borden op de A2 en op de N201 onderaan de afrit. De gemeente De Ronde Venen wil met de bewegwijzering de bekendheid en bereikbaarheid van Mijdrecht vergroten.

Wethouder Alberta Schuurs is erg blij met deze toevoeging: Vinkeveen stond natuurlijk al op de bewegwijzering van de A2, maar het was vreemd dat er geen bord was met verwijzing naar Mijdrecht, een grote kern, met veel bedrijven. We hebben Rijkswaterstaat en Provincie Utrecht weten te overtuigen van het belang van de bewegwijzering.”

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties