Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken maar ook zon

De dag begint met hoge bewolking waardoor ook de zon schijnt. In de middag is er meer ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot soms matige zuidwestenwind. met 19°C is het minder warm dan gisteren. In de avond en eerste deel van de nacht is het helder. De temperatuur daalt naar 10°C. Later in de nacht neemt de bewolking21199561 1519658034757664 8339548759804428731 o toe. Woensdag beginnen we met bewolking. In de middag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. De zwakke wind is zuid. Het kwik loopt op naar 19°C.

Nu op RPL: Drum Theater - Eldorado

Vanaf 25 oktober najaarsschouw Waterschap

Logo Hoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenDe najaarsschouw 2017 van waterschap De Stichtse Rijnlanden zal gehouden worden vanaf 25 oktober. Het waterschap controleert dan of het onderhoud van de schouwsloten goed is uitgevoerd.

Schouwsloten zijn de als belangrijk aangemerkte watergangen. Deze watergangen hebben een collectief belang en zijn veelal in beheer bij medeoverheden, grote instanties zoals de NS en bij particuliere eigenaren. Als het onderhoud niet vóór 25 oktober is uitgevoerd ontvangt de beheerder een brief, met een korte termijn om het onderhoud alsnog uit te voeren. Hierna zal het waterschap een Last onder Dwangsom opleggen.

Minder belangrijke watergangen controleert het waterschap elke vier jaar steekproefsgewijs, of naar aanleiding van klachten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties