Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

SP zet Ankie van Rossem op zwarte lijst

Logo SPSP Kamerlid Lilian Marijnissen pleit ervoor een zwarte lijst op te stellen van zorgbestuurders die er een puinhoop van hebben gemaakt of er met een gigantische vertrekbonus vandoor...

zijn gegaan. Ankie van Rossum, oud bestuurder van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis te Woerden komt ook in de zwarte lijst van de SP te staan.

De initiatiefneemster van de fusie tussen het Hofpoort en het Antonius Ziekenhuis is begin dit jaar vertrokken naar een nieuwe functie als topvrouw van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo en heeft een vertrekpremie van 75 duizend euro meegekregen. 'Geld voor zorg moet naar zorg en hoort niet thuis in de zakken van bestuurders', zegt Marijnissen.

De SP wil daarom dat de minister strenger toeziet op dit soort praktijken en ervoor zorgt dat falende teveelverdieners niet meer op een andere plek in de zorg terecht kunnen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties