Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Kunstwerk in Bodegraven zoek

Logo Beeld Mulo BodegravenIn Bodegraven is een beeld dat jaren lang voor het inmiddels gesloopte Antonius College heeft gestaan, zoek geraakt. Op die plek is inmiddels een zorgcentrum gebouwd dat in oktober...

in gebruik wordt genomen. Onlangs werd er nog een oproep gedaan door Stichting Historische Kring Bodegraven aan de inwoners van Bodegraven met de vraag een geschikte plaats te vinden voor het beeld. Het beeld blijkt nu te zijn verdwenen.

De huisartsen hadden het beeld opgeslagen maar omdat het zorgcentrum over drie weken open gaat wilden ze er vanaf en hebben het iemand cadeau gedaan, zegt huisarts Martijn Daniëls in het AD.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties