Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Hofpoort geeft voorlichting over Alzheimer

Logo Wereld Alzeimer dagTer gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag organiseert het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden samen met Alzheimer Nederland en Alzheimer Café Woerden een voorlichtingsbijeenkomst...

over Alzheimer. De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 23 september in de Grote Zaal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis en is bestemd voor licht dementerende patiënten, familieleden en andere betrokkenen en zorgverleners. Het thema is 'Wie je was, wie je bent. Op weg naar een dementievriendelijke samenleving'.

Tijdens de bijeenkomst wordt voorlichting gegeven hoe we samen kunnen zorgen voor een dementievriendelijke samenleving met respect en begrip voor mensen met dementie.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties