Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Zorgorganisaties willen overleg met gemeenteraad

Logo ZorgDe zorgorganisaties Abrona, Vitras en Kwintus hebben de gemeenteraad aangeboden om met hen in gesprek te gaan. De organisaties willen van gedachten wisselen over de nieuwe...

ontwikkelingen in de decentralisatie in het sociaal domein die mogelijk op hen af komen. Het sociaal domein zijn alle inspanningen die de gemeente verricht rond werk, zorg en jeugd. Dat sociale domein zal een belangrijk thema zijn op het programma van iedere partij.

Onderwerpen als, wat is de volgende ontwikkelingsstap, waar staat de gemeente op het moment en vragen als wat komt er op ons af en wat zijn de kansen en de knelpunten, zijn de onderwerpen waarover de zorginstellingen willen praten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties