Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Onderzoek westelijke randweg moet sneller

Logo Westelijke randweg De resultaten van het onderzoek naar de westelijke randweg moeten voor de verkiezingen bekend zijn. Dat zegt CDA raadslid Job van Meijeren in RPL Actueel. Van Meijeren reageert...

op informatie van het college van burgemeester en wethouders dat het onderzoek pas tegen de zomer van volgend jaar zou zijn afgerond. Begin dit jaar besloot de gemeenteraad dat om nu eindelijk duidelijkheid te scheppen, onderzoek moet worden gedaan naar de gevolgen van aanleg van de randweg.

Eén van de zaken die voor dat onderzoek moet gebeuren is het benoemen van een onafhankelijke commissie van experts. Dat is tot op heden nog niet gebeurd. Iets wat volgens Van Meijeren al had kunnen zijn afgerond. Deze week vraagt hij in de commissievergadering aan de wethouder om opheldering en zal hij pleiten voor het sneller uitvoeren van het onderzoek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties