Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Gia Farrell - Hit Me Up

Politiek café RPL RuitenTroef

Logo RPL RuitenTroefIn aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 komen in politiek café RPL RuitenTroef in Woerden twee onderwerpen aan bod. Er zullen onder...

andere van oorsprong niet-Nederlanders vertellen over hun integratie in Nederland en bijzonder in Woerden. Vragen als, is integratie echt zo moeilijk en zijn de bewoners van Woerden echt zo gastvrij als zij zelf denken. Gasten zijn Ruth Gout, Edward Tuhuteru en Mo Sabab. Wethouder Yolan Koster, die verantwoordelijk is voor onder meer minderhedenbeleid geeft haar reactie. Oud-wethouder Cor van Tuijl leidt de discussie.

Verder gaat het over de relatie Bedrijfsleven en Politiek. David Verweij, ondernemer en voorzitter van OKW, en Gijs Okkerman, ondernemer, gaan in debat met Reem Bakker, lijsttrekker en raadslid voor de VVD, en Marco Hollemans, raadslid voor het CDA. De discussie wordt geleid door Florian Bos.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties