Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Mogelijk privatisering begraafplaatsen

Logo BegraafplaatsGemeente Stichtse Vecht wil onderzoeken of de begraafplaatsen in Kockengen, Nieuwer ter Aa en Vreeland geprivatiseerd kunnen worden. Er wordt in toenemende mate voor crematie...

gekozen, waardoor steeds meer ruimte op begraafplaatsen leeg blijft. Dit plan zorgt voor veel onrust bij de bewoners, zij zijn bang dat de begraafplaatsen uiteindelijk zullen sluiten. Ze voelen zich achtergesteld omdat de begraafplaatsen in de grotere kernen, Maarssen, Breukelen en Loenen, wel van de gemeente blijven.

Door de begraafplaatsen over te dragen aan bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties, wil de gemeente besparen op kosten voor onderhoud. Het idee is dat bewoners samen gaan zorgen voor het onderhoud, maar dat zien veel inwoners niet zitten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties