Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Gia Farrell - Hit Me Up

D66 blij met kwaliteitsimpuls onderwijs

Logo SchoolbordD66 is blij dat Woerden de komende twee jaar gaat werken aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. George Becht, fractievoorzitter van D66 Woerden zegt dat goed onderwijs in...

Woerden voor de fractie prioriteit heeft. Het onderwijs in Woerden staat er in de basis goed voor, maar moet zich blijven ontwikkelen.

Vanuit het de scholen zelf is nu duidelijk aangegeven welke inzet van de gemeente nodig is om een kwaliteitsimpuls aan het onderwijs in Woerden te geven. Zo zal extra nadruk gelegd worden op onderwerpen als onderwijsachterstandenbeleid, voor- en vroegschoolse educatie, onderwijs aan kinderen van nieuwkomers, passend onderwijs, ouderbetrokkenheid, bewegingsonderwijs en techniekonderwijs.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties