Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Gia Farrell - Hit Me Up

Summerlake Outdoor Festival

Logo Summerlake outdoor festivalDe voorbereidingen voor het Summerlake Outdoor Festival dat aanstaande zaterdag 16 september weer plaatsvindt in wijkpark Molenvliet, zijn in volle gang. Met man en macht wordt gewerkt...

om alles op tijd klaar te hebben.

Het festival brengt duizenden muziek- en danceliefhebbers naar Woerden. Diverse nationale DJ’s zullen hier op verschillende podia optreden zoals Girls Love DJS, La Fuente, E-Force en Giuseppe Ottavani. Ook is gezorgd voor een foodplein, waar men kan genieten van een hapje en een drankje.

De locatie is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Vanaf station Woerden rijden ‘s middags en ‘s avonds pendelbussen. Kaarten voor het festival zijn te koop op de website van het Summerlake Outdoor Festival.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties