Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: East 17 - Thunder

Inventarisatie cultuurhistorisch erfgoed

Logo Gemeente Alphen ad RijnOm een goed beeld te krijgen van het cultuurhistorisch erfgoed in de gemeente, start Alphen aan den Rijn binnenkort een inventarisatie. Onderzoekers zullen op de fiets de gemeente intrekken...

om foto’s te nemen van historisch relevante gebouwen en objecten. Het erfgoedveld van de gemeente is nauw betrokken bij het project en levert ook veel informatie. Op deze manier wordt de historische ontwikkeling van de gemeente inzichtelijk.

De inventarisatie resulteert in de eerste helft van 2018 in een kaart, waarop alle cultuurhistorisch relevante informatie komt te staan.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties