Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: East 17 - Thunder

VVD: onderzoek veiliger maken sportpark Cromwijk

Logo Florian Bos VVD fractieassistent Florian Bos denkt dat het bouwen van een fietsbrug bij sportpark Cromwijk in Woerden de verkeerssituatie veiliger kan maken. Bos heeft het college van...

burgemeester en wethouders vragen gesteld over de veiligheid op het sportpark. Aanleiding voor de vragen is een aanrijding tussen een wielrenner die met zo'n 40 kilometer per uur tegen een meisje op een fiets botste. Het meisje raakte daarbij gewond.

Het voorstel voor een brug is afkomstig van Wielertourclub Woerden. Bos ziet mogelijkheden om de bouw van een brug te combineren met onderhouds- en herinrichtingswerkzaamheden van het sportpark.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties