Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Steeds minder winkels staan leeg

Logo Rijnstraat1In Woerden gaat het de goede kant op met de winkelleegstand. In de Rijnstraat is zelfs alles verkocht of verhuurd. Na de “4 your ice only” winkel is er dit weekend ook een woonwinkel geopend.

Matthijs van Tuijl, eigenaar van de nieuwe woonwinkel zegt er erg veel zin in te hebben. Het wachten is nu op de opening van de Miller & Monroe winkel in het Vögele pand. Matthijs zegt in het AD te denken dat hij de locatie in hartje Woerden aan intermediair Gerard Kremers dankt. Kremers werkt als intermediair 40 uur per week aan de winkelleegstand in Woerden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties