Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Vacaturebank

Brandweerpost landskampioen

Logo Brandweer0Zes brandweermannen van de brandweerkazerne Linschoten zijn met het 112-team Nederlands kampioen geworden tijdens de landelijke brandweerwedstrijden in Assendelft.

De ploeg heeft in totaal drie voorronden met goed gevolg doorlopen. Zaterdag tijdens de finale moesten de brandweerlieden een persoon bevrijden die onder een stalen plaat lag, terwijl er gevaarlijke stoffen aanwezig waren. In totaal hebben de mannen zeven andere teams verslagen en daarmee de titel van Nederlands Kampioen gekregen.

's Avonds werd het team feestelijk onthaald op de kazerne met een erehaag van water, een dweilorkest en zo'n zeventig feestende vrienden en bekenden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties