Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Vacaturebank

Ruimte voor extra deelnemers zonnepanelenproject

Logo ZonnepanelenOp de basisschool ‘Speel- en Werkhoeve’ in Reeuwijk zullen zo’n 200 tot 270 zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Het dak is gerenoveerd en de gemeente en het schoolbestuur hebben...

toestemming gegeven voor gebruik van het dak door de coöperatie Zon op Reeuwijk. Indien mensen bijvoorbeeld 3.000 kWh per jaar verbruiken, zou men met 10 panelen kunnen deelnemen. Voorkomen moet worden dat de panelen meer produceren dan verbruikt wordt, want over dat deel krijgt men geen belasting terug.

Deelnemen is mogelijk wanneer men in bepaalde postcodegebieden woonachtig is. De opgewekte energie wordt verrekend met het eigen verbruik volgens de Regeling Verlaagd Tarief. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen via de website zonopnederland.nl.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties