Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Vacaturebank

Woerden moet goed communiceren met ouderen

Logo KNVGWoerden moet persoonlijk en begrijpelijk communiceren met ouderen. Dat vraagt de koepelorganisatie van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden, de KNVG. In een brief aan de...

politieke partijen schrijft de organisatie dat voor een deel van de ouderen digitale communicatie een probleem kan zijn. Ze roept de gemeente daarom op om zowel telefonisch, als in een persoonlijk gesprek, benaderbaar te zijn. De ouderenorganisatie wil verder dat de hulpvraag van ouderen centraal wordt gesteld.

De KNVG stelt de vragen omdat er volgend jaar raadsverkiezingen zijn en de politieke partijen zich moeten buigen over de thema’s die ze belangrijk vinden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties