Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Vacaturebank

Inschrijving Woerdense Sportquiz geopend

Logo SportquizDe Woerdense sportquiz is blij te melden dat in oktober de 39e quiz zal worden gehouden. In de wagenschuur van De Boerinn zullen sportliefhebbers bijeen komen om...

de wisselbokaal in de wacht te slepen. Afgelopen jaar was volleybalvereniging VTC Woerden de sterkste.

De inschrijvingen voor de quiz zijn geopend. In voorgaande jaren deden er een veertigtal teams mee uit de gemeente Woerden. De enige voorwaarde is dat een team een sportvereniging uit de gemeente vertegenwoordigd.

De deelnemers krijgen een spervuur aan vragen op zich afgevuurd onder toezicht oog van de jury, bestaande uit Jaap Boom, voorzitter VTC Woerden, Pieter Hembrecht, top hockey scheidsrechter en Arjan van Dam starter bij atletiek.

Foto Laura Bos
37 sportquiz

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties