Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Meer bewolking

Na het zonnige weekend is de bewolking nu meer aanwezig. De dag begint met mist en bewolking met nog een paar opklaringen. Later in de middag breekt de zon er weer door. Er staat een zwakke oostenwind. Het kwik loopt op naar 18°C. In de nacht zijn er opklaringen bij een minimum temperatuur van 9°C. Dinsdag wisselen wolken en opklaringenmeesj248 elkaar af. De zwakke wind blijft oost. De thermometer geeft 18°C aan.

Nu op RPL: Vacaturebank

Zorgen om gebruik lachgas

Logo Lachgas patronenHet Utrechtse raadslid Bouchra Dibi maakt zich zorgen om het toenemende gebruik van lachgas. Zij wil dat wethouder Victor Everhardt snel met een plan van aanpak komt om de gevaren van...

het gebruik van lachgas in kaart te brengen. Volgens Dibi zijn in de afgelopen weken twee jongens van ongeveer 20 jaar oud na het gebruik van lachgas in het ziekenhuis beland. De slachtoffers verbleven een kleine week in het ziekenhuis om te herstellen.

Volgens Dibi kan het gebruik van lachgas tot onvruchtbaarheid leiden. Ook kan in het lichaam een blokkade van de opname van bijvoorbeeld vitamine B12 ontstaan. Dat kan leiden tot verlamming, en door uitwerking op de hersenen, zware hoofdpijn veroorzaken, stelt Dibi, die een poster verspreidde over de risico's.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties