Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Gemaal Kamerik doelwit vandalen

Logo Gemaal Kamerik Aan het gemaal Kamerik Teylingens zijn vernielingen aangericht. De ruiten van het historische gebouw zijn ingegooid en er is de afgelopen maanden ook al...

meerdere keren geprobeerd in te breken.

De vrijwilligers die het gemaal restaureren en draaiende houden verdenken jongeren uit Kamerik van de vernielingen en pogingen tot inbraak. Vanwege de kosten die het herstel met zich meebrengt, sluiten de vrijwilligers niet uit dat er in de toekomst entreegeld moet worden geheven voor mensen die het gemaal willen komen bekijken. Tot op heden is de toegang gratis. De politie doet onderzoek naar de daders.

  • deur
  • paneel
  • raam

Foto’s: PR

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties