Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Zorg huisdieren beter geregeld dan huisartsenzorg

Logo HAP Woerden Met een ziek huisdier kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij een dierenarts in je buurt. Een huisarts bereiken buiten kantoortijden is echter een grote puzzel.

Dat zeggen actievoerders die strijden voor het openhouden van de huisartsenpost in Woerden. De actie van Nelleke en Doeke Stuurop wordt ondersteund door de SP, Inwonersbelangen en LijstvanderDoes.

Jaap van der Does zegt in RPL Actueel dat niet alleen het bereiken van een huisarts buiten kantoortijden een probleem is maar ook het verkrijgen van medicijnen. Soms moet je daarvoor nog weer naar een ander ziekenhuis. De actiegroep kondigt aan de komende tijd flink herrie te zullen gaan maken.

Inmiddels is aan de huisartsen in Woerden een brief geschreven waarin om medewerking wordt gevraagd.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties