Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Startsein bouw 59 duurzame koopwoningen

Logo Nieuw Weideveld BodegravenWethouder Jan Leendert van den Heuvel van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft het startsein gegeven voor de bouw van 59 duurzame koopwoningen. De woningen worden gebouwd...

in jaren 30 stijl. Dit is fase 2 van Nieuw Weideveld in Bodegraven. De verwachting is dat alle woningen voor de zomervakantie van 2018 opgeleverd worden.

Naast de 59 koopwoningen start Klok Wonen ook met het heiwerk van 50 vrije sector huurwoningen in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Klok Wonen denkt de huurwoningen over ca. 6 maanden te kunnen opleveren.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties