Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Veel aangepaste sport in Nationale Sportweek

Logo Nattionale SportweekDeze week is Nationale Sportweek en wordt er extra aandacht besteed aan sporten en bewegen, óók voor mensen met een beperking, een stoornis in het autismespectrum of chronische...

aandoening. Organisaties en verenigingen met een aangepast aanbod uit De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden bieden de mogelijkheid om gratis of tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan hun activiteit. Onder meer aikido, boogschieten, dansen, handbal, yoga en allerlei andere vormen van bewegen worden aangeboden.

De gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden vormen op het gebied van aangepast sporten het Samenwerkingsverband Utrecht-West en er zijn inmiddels 130 aangepaste sportmogelijkheden. Het complete aanbod staat op unieksporten.nl.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties