Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Kastelen en buitenplaatsen in de schijnwerpers

Logo Kasteel De HaarGedeputeerde Mariëtte Pennarts heeft op Kasteel de Haar in de provincie Utrecht, het officiële startsein gegeven voor de campagne ‘Kastelen en Buitenplaatsen’. Het doel van de campagne...

is om de naamsbekendheid rondom Kastelen en Buitenplaatsen als waardevol Nederlands erfgoed te vergroten. NBTC Holland Marketing zet hiermee samen met partners de mooiste en aantrekkelijkste kasteel- en buitenplaats musea van Nederland op de kaart in opdracht van de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Overijssel.

De focus van de internationale activiteiten ligt op de bewerking van de Belgische en Duitse markt. Duitsers en Belgen zijn nummer 1 en 2 als het om toeristen gaat die Nederland bezoeken.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties