Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Fractieassistent Progressief Woerden draagt functie over

Logo Alian de JongFractieassistent van de Progressief Woerden, Alian de Jong heeft besloten in overleg met de fractie haar functie over te dragen. Door het vertrek van Gerard van der Lit bleek het dat twee...

fractiegenoten graag bereid waren de functie van fractieassistent over te nemen. De Jong had sinds een jaar, vanwege werkzaamheden alleen de fractievergaderingen bijgewoond en vindt het beter het stokje over te dragen zodat Progressief Woerden weer 3 actieve fractieassistenten heeft. Alian bedankt iedereen in de raad voor de fijne samenwerking en de positieve en constructieve sfeer die zij ervaren heeft.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties