Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Vernieuwde forteiland Jutphaas geopend

Logo Opening Lint KnippenIn Nieuwegein-Noord hebben burgemeester Frans Backhuijs en commissaris van de Koning Willibrord van Beek officieel het vernieuwde forteiland Jutphaas geopend. Het fort is...

onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Met subsidie van de provincie Utrecht heeft de gemeente deze zomer op het forteiland Fort Jutphaas wandelpaden, bankjes, een informatiebord en een speeltoestel aangelegd. Hiermee is een start gemaakt met het toegankelijk maken van het fort als openbaar park.

Wethouder Johan Gadella van de Hollandse Waterlinie zegt tegen Nieuwegein tv dat Fort Jutphaas met dit stadspark een parel in het nieuwe woonwerkgebied Mooi Rijnhuizen is.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties