Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Freddie James - Get up and boogie

Stortplaats voor Utrechtse problemen

Logo Stadsbelang UtrechtLeidsche Rijn, De Meern en Vleuten, een stortplaats voor Utrechtse problemen, dat zegt Stadsbelang Utrecht op hun website. Zij beschuldigd de SP, GroenLinks, VVD en D’66 ervan de...

kiezers collectief te hebben laten vallen. Geen prostitutie op Strijkviertel, daar staat Stadsbelang Utrecht nog steeds voor.

Middels 11.000 kaarten die bezorgd zijn in diverse Utrechtse wijken wil Stadsbelang Utrecht namens de inwoners uiting geven aan de weerstand tegen de eventuele komst van een tippelzone op industrieterrein Oudenrijn, voorheen Strijkviertel.

Een bizar detail is dat wethouder Everhardt heeft bevestigd dat de bedoelde grond reeds is verkocht. Niet tot levering ervan kunnen overgaan zou een enorme schadeclaim tot gevolg kunnen hebben. Mogelijk loopt de gemeente door het cancelen van de overeenkomst zeven miljoen euro mis.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties