Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Zestig procent meer fietsen gestolen

Logo FietsslotIn IJsselstein zijn dit jaar bijna 60 procent meer fietsen gestolen. Dit blijkt uit de cijfers van bureau Regionale Veiligheidsstrategie Midden Nederland. Burgemeester van Domburg zegt in het...

Zenderstreeknieuws het storend te vinden dat het aantal fietsdiefstallen zo toeneemt terwijl de algehele tendens is dat de criminaliteit afneemt. De meeste fietsen worden gestolen bij het Basiliekpad en de Molenstraat.

De acties die de politie gaat ondernemen zijn o.a. dat stadstoezicht intensiever gaat surveilleren en eigenaren van niet-afgesloten fietsen worden hierop actief aangesproken. De politie gaat bestelbusjes controleren en er is toestemming van het OM voor een lokfiets. Gemeente en politie hopen dat deze actie een merkbaar effect zal hebben.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties