Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Junior - Mamma Used To Say

Geen fusie Gouwestad en Gouda Media

Logo Mengpaneel1Zowel de radiozender Gouwestad als Stichting Gouda Media willen niet samenwerken. Nadat de licentie van Stichting Regionale Omroep Gouwestad als lokale omroep eindigde hebben...

beide zenders een licentie hebben aangevraagd bij het Commissariaat voor de Media. Volgens de Mediawet kan er maar één lokale omroep worden aangewezen. Er is onder begeleiding van onafhankelijk procesbegeleider intensief overleg gevoerd maar er kon geen overeenstemming bereikt worden over een gemeenschappelijke visie.

De gemeenteraad zal in zijn advies aan het Commissariaat voor de Media een voorkeur voor een van de twee partijen moeten uitspreken. Zij zullen de criteria van de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland mee laten wegen bij hun keuze.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties