Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Junior - Mamma Used To Say

Woerden houdt dit jaar geld over

Logo Geld 3Dit jaar verwacht de gemeente Woerden ruim 950.000 euro over te houden. Dat blijkt uit de bestuursrapportage van het college van B&W van Woerden. Het bedrag had hoger kunnen...

zijn als op posten als openbare ruimten en vervoer, onderwijs en sport en bestuur en veiligheid niet meer was uitgegeven dan begroot. Het geld dat Woerden over houdt is vooral afkomstig van de algemene uitkering van het rijk die hoger uit viel.

Ook ruimtelijke ontwikkeling en wonen leverde een positieve bijdrage. Burgemeester en wethouders stellen voor om het positieve saldo in de algemene reserve te storten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties