Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

P+R aan noordkant gratis voor treinreizigers

Logo PRHet P+R terrein aan de noordkant van het station in Woerden is sinds 1 september gratis voor mensen die met de trein reizen. Dit is de uitkomst van afspraken van de gemeente Woerden met de NS.

Aanleiding om in gesprek te gaan, was de drukte op het P+R terrein aan de zuidkant van het station en de parkeeroverlast in de omgeving. De gemeente is erg blij met deze uitkomst. De gemeente Woerden heeft afspraken gemaakt met de NS, die eigenaar is van het P+R terrein Noord, over het invoeren van gratis parkeren.

Wethouder Margot Stolk zegt blij te zijn met het resultaat. Het vrijwel lege parkeerterrein is al jaren een doorn in het oog. De aanpassing op P+R Noord zit in de wijze van betalen. Mensen die niet met de trein reizen, moeten gewoon het reguliere tarief voor het parkeren betalen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties