Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Ward - Ring My Bell

Aftrap campagne ‘vrijwilligershulp voor u’

Logo ZorgAanstaande zaterdag start de campagne ‘vrijwilligershulp voor u’ met een kraam op de streekmarkt. Het Netwerk Vrijwilligershulp voor ú! wil graag dat meer inwoners van Woerden weten...

dat ze gebruik kunnen maken van hulp door vrijwilligers. Vanaf maandag staan er billboards langs de kant van de weg, hangen er posters op allerlei plekken en is er een advertentie op de Infozuil. Mensen kunnen vaak wel wat hulp gebruiken: praktische hulp, even praten met iemand, iemand die meedenkt of ze meenemen op een uitstapjes of naar een afspraak.

Vaak kunnen mensen terecht bij familie, buren en kennissen. Soms echter niet en dan is het fijn dat bewoners terug kunnen vallen op organisaties in de gemeente Woerden die vrijwilligershulp bieden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties