Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Junior - Mamma Used To Say

Gereedschapskist voor gemeenteraadsleden

Logo HandtekeningPeter van den Berg en Jorden Hagenbeek hebben samen een boek geschreven als handleiding voor gemeenteraadsleden. Het boek “Zakboek raadsleden” is...

een gereedschapskist voor het betere raadswerk. Als fractie of raadslid komen zaken als procedures, vergaderingen, debatten, onderhandelingen op je af. Samenwerking binnen de gemeenteraad en de fractie, en het afleggen van verantwoording aan inwoners zijn taken waar een raadslid zich in moet bekwamen.

Het boek biedt lokale volksvertegenwoordigers handvatten bij de uitvoering van hun taken en verantwoordelijkheden. Het bevat tips en een begrippenlijst van ervaren raadsleden, raadsgriffiers en bestuurders. Van den Bergs is raadslid in Waddinxveen en ambtenaar in Woerden/Oudewater en Hagenbeek is organisatieveranderaar.

Foto: Gemeente Oudewater
Commissaris van de Koning Willibrord van Beek neemt het Zakboek raadsleden in ontvangst van auteurs Peter van den Berg en Jorden Hagenbeek
36 zakboek

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties