Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Anita Ward - Ring My Bell

“Utrecht fietsstad” in de New York Times

Logo FietsrouteMet de kop ‘If You Build It, the Dutch Will Pedal’ heeft de New York Times in haar krant, Utrecht beschreven als een van de fietsvriendelijkste steden in de wereld. De krant beschrijft...

hoe het eerste gedeelte van de grootste fietsenstalling ter wereld zich met 6000 fietsen vult terwijl de bouwkundigen verder bouwen aan duizenden nieuwe plaatsen en honderden fietspaden.

De journalist van de NYT sprak ook met wethouder Lot van Hooijdonk. Zij zegt in het blad erachter te komen dat als het gebouwd wordt, mensen er gebruik van maken, en Van Hooijdonk sluit af te zeggen dat fietsen magie is en het alleen voordelen heeft.

De krant refereert ook aan de smartphone app die aangeeft waar de lege plekken zijn om je fiets te stallen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties