Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Junior - Mamma Used To Say

45 jaar Grote Clubactie

Logo Grote ClubactieDe Grote Clubactie bestaat dit jaar 45 jaar en gaat op 16 september van start. Leden van verenigingen uit Woerden gaan langs de deuren om loten te verkopen. Ze doen mee aan...

de jaarlijkse actie om de clubkas te vullen. Clubs gebruiken de opbrengsten vooral voor materiaal, activiteiten, de huur van een accommodatie en begeleiding. Inwoners van Woerden kunnen ook dit jaar de clubs uit hun omgeving weer steunen.

Net als voorgaande jaren zijn er prijzen te winnen, waaronder een hoofdprijs en een auto. Jaarlijks nemen bijna 6.000 verenigingen deel aan de Grote Clubactie, zo'n 225.000 leden gaan de straat op om loten te verkopen voor hun club. Veel verenigingen in Nederland zijn afhankelijk van sponsoring en andere initiatieven voor extra financiële middelen.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties