Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: Jimmy Bo Horne - Spank

Eiwitrijk ijs help bij herstel

Logo IJs ItaliaansPatiënten in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda die met ondervoeding te maken hebben krijgen speciaal eiwitrijk ijs. Het eiwitrijke ijs wordt gemaakt door de...

Goudse ijssalon David’s Gelato en is er in verschillende smaken. Diëtiste Maureen Scholten zegt dat ijs een lekkere versnapering is, die ook bij een verminderde eetlust vaak goed wordt gewaardeerd en makkelijk weg te krijgen is. Van ondervoeding is sprake als iemand – vaak door een ziekte – in de laatste zes maanden 10 procent van zijn lichaamsgewicht heeft verloren en vertraagt het herstel.

David Hoppenbrouwers van David’s Gelato heeft in zijn nabije omgeving te maken gehad met ondervoeding en is naar aanleiding hiervan aan de slag gegaan met het ontwikkelen van eiwitrijk ijs.

Foto: PR
36 ghz

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties