Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Derde editie Fiets Telweek ook in de provincie

Logo Fiets telweekIn de derde Fiets Telweek gaat de provincie Utrecht ook fietsen tellen op 53 locaties bij provinciale wegen. De vernieuwde Fiets Tel-app biedt de mogelijkheid om nog meer te weten te...

komen over de gereden ritten. Als deelnemer kun je persoonlijke ervaringen delen door het beoordelen van fietsroutes en de door de provincie Utrecht aangegeven knelpunten.

Door de gegevens uit de Fiets Telweek-app te vergelijken met de gegevens van de tellingen kan de provincie een duidelijker beeld van het fietsverkeer krijgen, zoals bijvoorbeeld wat de invloed van het weer is op het fietsverkeer. Met deze kennis kan de provincie de weggebruikers beter van dienst zijn.

De Telweek-app kan gedownload worden via Google Play of the Apple Store. Op 18 september begint de app het persoonlijke fietsgedrag te meten.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties