Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Verkeershinder centrumring

Logo Politie9Aan het begin van de middag is er een vrachtwagen met pech gestrand op de Rijnstraat vlak voor de Bonaventurakerk in Woerden. Het gaat om een speciaal transport voor het Defensie-eiland.

Dit veroorzaakt ernstige hinder voor het doorgaande verkeer op de centrumring.

Aan het einde van de ochtend kwamen er meldingen binnen over een oliespoor op de Hoge Rijndijk. Een vrachtwagen met een speciale heipaal voor het Defensie-eiland heeft hydraulische olie gelekt en dat is de oorzaak van dit oliespoor. Het oliespoor is inmiddels bestrooid met zand/fijn grind. Naar verwachting komt dit deel van de centrumring weer vrij in de loop van de dag.

Gemotoriseerd verkeer wordt geadviseerd de route Rijnstraat, Wagenstraat en Defensie-eiland te mijden.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties