Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Zorgen om Zuilense Ring

Logo Uitlaatgassen fijnstofZes Maarssense wijkcommissies langs de Zuilense Ring, de noordelijke ring van Utrecht, maken zich zorgen over de gezondheid van de ruim 12.000 bewoners die zij vertegenwoordigen.

Nieuwe verkeersprognoses laten zien dat het verkeer op de Ring de komende jaren zal verdubbelen. Dat betekent meer uitlaatgassen, fijnstof en geluidsoverlast. Ook de leefbaarheid in de aangrenzende wijken en de verkeersveiligheid zijn in gevaar. Om de belangen van deze bewoners te behartigen hebben de commissies de krachten gebundeld als ‘Buren van de Zuilense Ring’.

Lokale politieke partijen hebben de Buren van de Zuilense Ring laten weten dat de gemeente Stichtse Vecht zich wat hen betreft sterk moet maken voor de bewoners. Op 19 september zal de gemeenteraad tijdens een commissievergadering met de wethouder spreken over de problematiek rond de Zuilense Ring.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties