Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Nieuwe tippelzone in Utrecht

Logo TippelzoneHet college van B en W in Utrecht heeft twee locaties aangewezen die volgens haar het meest geschikt zijn voor de aanleg van de nieuwe tippelzone in Utrecht. Het gaat daarbij om...

De Boteyken in De Meern en de Elektronweg op Lage Weide. Het college heeft dit besloten op basis van een uitgebreid locatie-onderzoek in heel Utrecht.

De plekken liggen volgens het college de plekken op ruime afstand van woningen en maatschappelijk functies als scholen, en bieden ze voldoende veiligheid aan de sekswerkers, hun klanten en de omgeving. Ook zijn de locaties goed bereikbaar.

Daarnaast is het volgens het college mogelijk de nodige voorzieningen aan te leggen zoals afwerkplekken waar de sekswerkers met hun klant naartoe kunnen en een huiskamer waar hulpverleners aandacht hebben voor hun gezondheid. 

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties