Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Fietser ernstig gewond bij aanrijding

Logo Ambulance4Maandagavond is een fietser bij een ongeval in Bodegraven ernstig gewond geraakt. De fietser en de automobilist botsten in een bocht aan de Meije, waarbij de fietser te water raakte.

Nadat omstanders meteen te hulp waren geschoten, kwamen twee ambulances en meerdere politie eenheden naar de plaats van het ongeval. Later werd ook het Mobiel Medische Team met de traumahelikopter ter assistentie gevraagd. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, werd deze per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plaatse onderzoek verricht. De fiets en de auto zijn door de politie meegenomen voor onderzoek.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties