Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Meer partijen bij verkiezing gemeenteraad

Logo Gemeente Stichtse VechtOp een bijeenkomst van oud-raadsleden en oud-wethouders heeft burgemeester Marc Witteman van Stichtse Vecht gemeld dat de partijen LP, SP en PVV zich hebben aangemeld om...

deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van Stichtse Vecht in maart 2018. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 behaalde de PVV in Stichtse Vecht 12,7 % van de stemmen. De SP was goed voor 5,7 % van de stemmen. De LP, de Libertarische Partij behaalde maar 11 stemmen.

De aangekondigde deelname van de LP, SP en PVV zal gezien de populariteit van de laatste twee partijen de versnippering in het politieke landschap in Stichtse Vecht vergroten. De raad van Stichtse Vecht telt 33 zetels.

Op dit moment zitten 11 partijen in de raad. De coalitie bestaat uit de vijf partijen D66, VVD, Streekbelangen, ChristenUnie/SGP en GroenLinks.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties