Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Uitkomst plannen hondenuitlaatveld

Logo Hond2Het college van B&W van Woerden heeft besloten om aan de Steinhagenseweg versneld een hondenuitrenveld aan te leggen. Dit schrijft het college in een raadsinformatiebrief.

Er bestond verdeeldheid binnen de wijk Snel en Polanen over het veld aan de Boekentuin. Wethouder Ivo ten Hagen heeft enkele maanden geleden de knoop doorgehakt en het omheinde hondenuitrenveld laten aanleggen aan de oostkant van de Boekentuin. Hiertegen hebben omwonenden geprotesteerd.

Na de verschillende argumenten in een gesprek gewisseld en gewogen te hebben is besloten tot een uitrenveld aan de Steinhagenseweg, een niet-omheind veld aan de Boekentuin en één ten zuidoosten van de wijk aan de Cattenbroekerplas. Daarmee heeft de wijk Snel en Polanen drie hondenuitrenvelden ter beschikking.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties