Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

 

Bewolkt weer

Vandaag is er veel bewolking en in de vroege ochtend valt er nog een buitje. Mogelijk dat in de middag nog even de zon doorbreekt. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 17°C aan. De nacht begint bewolkt maar later klaart het op. De temperatuur daalt naar 10°C. Donderdag belooft beter weer te brengen. Naast wolken zijn er ook zonnige perioden. De zwakke tot matige wind draait naar het zuiden. Het kwik loopt op naar 20°C.meesj955

Foto: donkere luchten

Nu op RPL: Is Ook Schitterend - Uit De Schaduw

Continuïteit zorg bij Careyn niet in gevaar

Logo Careyn 2De continuïteit van de zorg bij zorginstelling Careyn is op korte termijn niet in gevaar. Dat schrijft staatssecretaris Van Rijn in een brief aan de Tweede Kamer. Wel erkent de...

bewindsman dat Careyn financiële risico’s loopt die door de Nederlandse Zorgautoriteit nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Careyn is een van de grootste zorgorganisaties in Nederland en heeft onder meer vestigingen in Woerden en Kamerik. De zorginstelling kampt al sinds vorig jaar met financiële problemen. Daarbij bestaan er grote zorgen over de kwaliteit van de zorg en de organisatie.

De Inspectie voor de Gezondheidszorg volgt de ontwikkelingen nauwgezet en zal over een enkele weken met een nieuw oordeel komen over de situatie bij Careyn.

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties