Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig weekend

Dankzij een hogedrukgebied bij Scandinaviëmees82 krijgen we dit weekend rustig en mooi weer. Na het optrekken van de mist schijnt de zon uitbundig. Soms trekken er wat wolken over. De zwakke wind is oost. De thermometer geeft 18°C aan. In de nacht is het helder en kunnen er mistbanken ontstaan. De temperatuur daalt naar 5°C. Ook de zondag verloopt vrij zonnig. De zwakke wind blijft oost. Met 20°C wordt het iets warmer.

Nu op RPL: S.O.S. Band - Just Be Good To Me

Presentatie dichtbundel 'Woerdens Weelde'

Logo StadsdichterKomende zaterdag reikt burgemeester Victor Molkenboer van de gemeente Woerden het eerste exemplaar van de dichtbundel ‘Woerdens Weelde’ uit. De bundel bevat...

25 gedichten van Nienke Gorter die tussen de edities van nachtcultuur 2016 en 2017 Woerdens officiële stadsdichter was. In dat jaar schreef ze in totaal 33 gedichten bij officiële gelegenheden die in de Woerdense Courant verschenen. Haar stadsdichterschap duurde korter dan voorzien vanwege haar opleiding als huisarts.

In de bundel staan ook 3 gedichten van leerlingen van de basisschool Jorai in Zegveld en illustraties van 2 leerlingen van het Kalsbeek College.

Foto’s: PR
nienke
nienke1

Zoeken

Nieuwsbrief

Advertenties